Mermaid

Duik mee onder de wateroppervlakte en ontdek het magisch onderwaterleven met een lange staart


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.
Algemene regels: - Geen gescheld - Geen racisme - Geen schokkende beelden of woorden - Geen 18 + woordgebruik, dat betekent dat je géén 18+ dingen gedetaileerd mag beschrijven. - Geen onnodige berichten / spam (in de RPG minstens drie volle regels -niet per se in de off-game) - Vermijd dubbelposts zoveel mogelijk - Gewone leden mogen absoluut geen moderatorgedrag vertonen - Praat Algemeen Nederlands en gebruik hoofdletters, leestekens, aanhalingstekens,... (ook in de off-game) - Dubbelaccounts mogen maar niet overdrijven (max 9) RPG regels: - Je mag niet schrijven wat een ander doet -ook als het je eigen account is mag dat niet- - Een bericht in de RPG moet minstens 3 volle regels lang zijn - Een bericht in de RPG moet over de topic gaan, er mogen geen berichten tussendoor komen van iemand die geen moderator is over dingen die zich niet afspelen in de topic. - Luister altijd naar een Moderator of Admin - Je schrijft alles in de verleden tijd - Je schrijft: In de derde persoon, "Ze rende weg" en niet "Ik rende weg" - Je moet minstens 20 posts hebben voor je een partner mag, dit geld niet als je al een partner hebt als je aankomt. - Je mag pas kinderen na 75 posts - Je mag wel al in het eerste topic verliefd worden, dat is iets wat ware liefde noemt Regels voor onderschriften en ava's: - Je mag nooit hetzelfde plaatje gebruiken als een ander lid (ook niet in onderschrift) - Je onderschrift mag de pagina niet uitrekken - Je onderschrift mag niet te groot zijn (MAX 750x150 pixels)

Ik ga akkoord met de voorwaardenIk ga niet akkoord met de voorwaarden